Medlemsbrev nr 2 2023

Under den andra delen av det här året har vi haft vårt egna läger i Löttorp på Öland. Det är mycket uppskattat och jätteroligt att så många kunde följa med. Era barn är fantastiska! Vi hoppas så klart att detta är något vi kan göra varje år.

Våra aktiva har fortsatt att tävla både i närliggande städer men också på lite längre avstånd som Regionsmästerskapen i Trollhättan och USM i Helsingborg m.m. och med fina resultat.

Blickar vi framåt till 2024 har vi vår aktivitetsdag på SSB arena den 13 januari.

Vi kommer även i år att ha både vår inomhustävling, Marsträffen, och vår utomhustävling Hindenspelen. Det är ett jättebra tillfälle för våra yngsta att tävla för första gången. Det handlar inte alltid om att vinna utan att delta och ha roligt!

Vi kommer också att ha vårt årsmöte nu under våren, vi ser gärna ett aktivt deltagande från er föräldrar då vi överlag är i stort behov av er hjälp och ert stöd på bl.a. våra egna tävlingar och vad det gäller våra aktiva.

Vi vill passa på att tacka alla er föräldrar och anhöriga som ställde upp och hjälpte till under detta år och vi hoppas att ni finns där för oss även under 2024.

God fortsättning och ett fantastiskt nytt år!!!

/ledarna på IK Hinden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.