Platsannonser

IK Hindens ”Platsannonser”

Nu söker vi fler som känner att de har möjlighet att engagera sig lite i föreningen utan att det skall kännas betungande. Tillsammans kan vi under trevliga former hjälpas åt att planera och genomföra föreningens aktiviteter till glädje för våra aktiva.

Fråga gärna våra ledare/tränare för mer info om de olika uppgifterna.

Bidragsansvarig

IK Hinden söker dig som redan kan eller är intresserad av att sätta sig in i alla de bidragsmöjligheter som finns för föreningar exempelvis från Idrottslyftet eller Smålandsidrotten mm. Det kan gälla lägerbidrag, bidrag för föreläsningar eller investeringsbidrag.

Lägeransvarig

IK Hinden söker dig som kan tänka sig att planera läger för våra aktiva. Det innebär att boka anläggningar, resa, förtäring och eventuell övernattning. Själva träningsupplägget står alltid ledarna för och är inget som den lägeransvarige behöver tänka på.

Funktionärer 

IK Hinden söker funktionärer för egna tävlingar.

  • Grenfunktionär
  • Tävlingsledare. Du som tycker om att organisera, ordning och reda och uppskattar bra genomförda tävlingar. Smålands friidrottsförbund ha utbildningar utbildningar.

Hjälpledare

IK Hinden söker hjälpledare till våra träningsgrupper. Du hjälper till någon dag i veckan eller så ofta som du hinner tillsammans med ledare i respektive grupp att genomföra roliga, utmanande träningspass med fokus på rörelseglädje. Du behöver ingen utbildning som hjälpledare. Prata med ledare för aktuell träningsgrupp. 

Ledare/Tränare

IK Hinden söker ledare till våra träningsgrupper. Du hjälper till att ta ansvar för en träningsgrupp någon dag i veckan eller så ofta som du hinner tillsammans med ledaransvarig i respektive grupp att genomföra roliga, utmanande träningspass med fokus på rörelseglädje.

Smålands Friidrottsförbund har utbildningar. Prata med ledare för aktuell träningsgrupp.