Medlemsbrev 1 2023

Under den första delen av det här året har vi hunnit med en hel del. Många av våra aktiva har redan hunnit med tävlingar på lite olika håll i Sverige såsom Göteborg, Karlskrona, Växjö, Kalmar, Skruv och Linköping m.m. Det är roligt att det går bra, det blir många personbästa och välförtjänta medaljer.

Dessutom har vi äntligen haft våra egna tävlingar som vi inte kunnat ha på tre år. Lite nervöst förstås men vi började i liten skala med vår inomhustävling som vi kallar för Marsträffen. Vi hade kanske inte så många från andra klubbar men våra egna aktiva och framför allt dom yngre och nya fick möjligheten att prova på att tävla!

Vi hade ju sen vår utomhustävling Hindenspelen som är lite större och med fler från andra klubbar att tävla med. Vi som ideell förening är alltid i stort behov av er föräldrar/anhöriga när det gäller såna här dagar så Tack till alla er som var med och hjälpte till och gjorde dessa dagar möjliga!

Finns gärna där för oss när vi behöver er så vår förening kan fortsätta att göra saker möjliga för era barn.

Vi har också haft vårt årsmöte nu i mars där vi som vanligt går igenom hur föreningen mår och sen hade vi prisutdelning till våra fantastiska aktiva och avslutade så klart med fika. Tack till alla er som var där!

Blickar vi framåt så har vi vårt träningsläger på Öland nu den 2-3 september. Där tränar vi alla grupper tillsammans för att lära känna varandra och skapa trygghet för alla i föreningen. Vi äter ute på restaurang och badar och leker och har det bara trevligt tillsammans. Vi hoppas att så många som möjligt kan och vill vara med, det var väldigt uppskattat förra året.

Vi kommer även i år att ha vår aktivitetsdag. Då hyr vi fd Kifabarenan i Kalmar där vi tränar tillsammans hela dagen och avslutar sen med ett restaurangbesök innan vi åker hem.

Vi i förening önskar en fortsatt trevlig sommar!

/Ledarna

Kommentarer är stängda.