Medlemsbrev 2 2022

Det här året blev betydligt roligare än 2021. Vi har ju äntligen fått återgå till tävlingarna. IK Hindens aktiva har hunnit med en hel del tävlingar som bland annat Världsungdomspelen, Laxaspelen, Kalmar sommarspel, Ölandsspelen, Ystadsspelen TAIFspelen, Östersjöspelen mm. Jätteroligt att vi är igång igen!

Vi har nu äntligen fått våra nylagda banor på Åkrahäll. Detta försvårade förvisso våra träningar men eftersom föreningar runt oss är så fantastiska fick vi låna deras idrottsplats, ett stort tack!

Vi har även haft ett träningsläger i Högby i somras som var mycket uppskattat trots träningsvärken som kom efteråt. Väldigt fina och fantastiska barn som deltog med engagemang trots att träningspassen var långa. Vi var även iväg och badade där vi hade lite tävling och lek som uppskattades av alla. Vi hoppas att vi får en lika trevlig träningshelg nu till sommaren.

En annan uppskattad aktivitet vi hade var vår så kallade Kifabdag. Den 19 november åkte vi tåg, på grund av det oväntade snökaoset, till Kalmar. Vi tränade under hela eftermiddagen och avslutade på Thai Silk. Återigen helt fantastiska barn!!!

Under nästa år, närmare bestämt den 11 mars kommer vi äntligen att ha vår egna tävling som vi kallar Marsträffen. Det här är en liten tävling och ett jättebra tillfälle för de yngsta att testa på att tävla. Vi har en viss förväntan på att ni föräldrar som kan kommer och hjälper till då det alltid behövs funktionärer och några som kan hjälpa till i kiosken.

Vi kommer att under 2023 vara tvungna att höja våra medlemsavgifter. För en aktiv kommer det att höjas till 500:- (tidigare 300:-), för familj 800:- (tidigare 600:-). För passiva medlemmar kommer det att fortsätta att vara 100:-. Detta för att vi ska kunna fortsätta att stå för kostnader som bl.a. startavgifter vid tävlingar och för att vi ska kunna köpa in nytt material mm.

Under 2023 hoppas vi på många framgångsrika tävlingar med våra fantastiska aktiva. Ett nytt träningsläger och en ny aktivitetsdag!

Vi i föreningen önskar er alla ett riktigt gott nytt år!!!

Kommentarer är stängda.