Medlemsbrev 1 2022

Efter två långa år av nedstängningar och uteblivna tävlingar ser det äntligen ut som att det har återgått till det ”normala”. IK Hindens aktiva har redan varit iväg och tävlat med fina framgångar. Vi deltog bland annat på Kyrkstafetten på Öland, där det gick oerhört bra samtidigt som det blir en bra gemenskap. Vi var med på Marknadsspelen i Skruv där det blev flera personbästa och där många debuterade. Vi deltog även på Linnealunken.

Årsmötet kunde äntligen genomföras fysiskt och styrelsen vill verkligen tacka alla som närvarade och bidrog till en trevlig kväll på Jutegården.

Under våren köpte vi in nya Hoodtröjor där priset blev 275 kronor för den som ville ha.

Tyvärr kommer vi inte att ha våra egna tävlingar som Marsträffen och Hindenspelen i år heller, men precis som förra året hade vi en klubbtävling istället. Denna klubbtävling blev av den 22 juni med grenar som kula, längd och slägga och därefter avslutade vi med en gemensam stafett. Jätteroligt att det var så många som ville vara med och tävla och för vissa var det första gången.

Vi vill tacka extra mycket till dem föräldrar som hade möjligheten att hjälpa till!

Såna här klubbtävlingar är ett jättebra tillfälle för dem yngre eller de som inte har tävlat tidigare att pröva på att tävla utan att känna någon press och för att få se hur det går till på tävlingar. Här handlar det om att sätta resultat enbart för sin egen skull.

Det kommer även att läggas nya banor på Åkrahäll senare i sommar. Det är planerat att ske under augusti månad. Vi kommer inte att kunna träna som vanligt men vi meddelar längre fram hur träningarna kommer att se ut.

Då vi i föreningen tycker att det är viktigt att det är bra gemenskap både i och mellan grupperna kommer vi att ha ett läger som kommer att vara på Öland den 27-28 augusti. Där kommer vi bland annat att träna tillsammans och hitta på andra roliga saker och förhoppningsvis kan så många som möjligt vara med!

Vi i förening önskar en fortsatt trevlig sommar!

/Ledarna

Kommentarer är stängda.