Årsmöte 2021

Det är nu beslutat att Årsmötet kommer hållas digitalt via Microsoft Teams. pga. rådande omständigheter kring Covid-19. I detta inlägg kommer alt eftersom finnas mer information och dokument kring årsmötet. Som hålls lördagen den 29 maj kl 15:00. Vid ev frågor om hur man kopplar upp sig osv maila styrelsemedlem och hemside ansvarig Henrik på henrik.carlsson@ikhinden.se .

Tänk på att det enbart är medlemmar som har betalt medlemsavgift som har rösträtt på mötet. Då mötet sker digitalt och det lätt blir stökigt om alla pratar på engång kommer man behöva begära ordet via chatt och handuppräckning i Teams om man har något att säga. 

Prisutdelning för bla träningsflit kommer sker på en lämplig träning och då kommer det även bjudas på fika. Vilken träning det blir kommer senare.

Vi hoppas alla har förståelse för att det blir digitalt och att vi tillsammans kan gör det bästa av situationen. 

Dokument till Årsmötet

Dagordning årsmöte 2021

Årsberättelse 2020 IK Hinden

 

Inbjudan till årsmöte IK Hinden 2021

titel: Årsmöte IK Hinden 2021
tid: 29 maj 2021 15:00:00

ansluta till din dator eller mobilappen
Klicka här om du vill delta i mötet

Kommentarer är stängda.