Medlemsbrev april

Efter en lång inomhussäsong är det äntligen dags att ta Åkrahälls IP i besittning. Onsdagen den 24 april börjar utomhusträningen. Ni hittar träningstiderna för resp. grupp under fliken Träning.

Under den första delen av året har träningarna flutit på som vanligt. En del aktiva har varit tävlingssugna och deltagit på tävlingar i Karlskrona och Växjö. Därtill har vi själva arrangerat Marsträffen för sjunde året i rad.

I början av april var det dags för årsmöte. Christina Davidsson ställde åter igen upp som mötesordförande. Det blev lite ändringar i styrelsen, då några tackade för sig. Tyvärr lyckades vi inte heller denna gång hitta en ny ordförande utan styrelsen får åter igen ta på sig ansvaret att dela på arbetsuppgifterna. Janet Lundin valdes till ny styrelseledamot och sedermera även kassör. Johan Rantzer är ny som suppleant. Styrelsen har tidigare haft uppdraget som valberedning, men i år tillsattes en separat valberedning som vi önskar lycka till med uppdraget att hitta en ny ordförande. Mötet avslutades sedvanligt med fika och prisutdelning för det gångna året. Tack alla ni som tog er tid att besöka vårt möte.

Under nästa styrelsemöte den 25 april kommer vi att fördela ut de ansvarsområde (finns angivna här på hemsidan) vi har i föreningen. Vi ser gärna att någon av er föräldrar kan ta hand om något område. Meddela ledaren för ert barns träningsgrupp vad som kan passa, så återkommer vi efter mötet.

Tävlingssäsongen drar igång i mitten på maj och vi rekommenderar varmt Marknadsspelen i Skruv som äger rum den 18 maj. Där kan alla som önskar vara med!

Vår egen tävling Hindenspelen är planerad till den 2 juni. Hoppas att ni har tagit till er vår uppmaning att ställa upp denna dag, så att tävlingen kan genomföras. Om ni inte redan gjort det, så kontakta Peter (076-140 35 53) snarast för att erbjuda er tjänster. I en ideell förening hjälps alla åt!

Under sommaren finns det lite fler tävlingar i närområdet, bl a i Kalmar, Karlskrona och Högby på norra Öland. Inbjudningarna till dessa tävlingar kommer att finnas i tävlingspärmen.

Väl mött till en rolig utomhussäsong!

Till sist vill vi också passa på att önska en riktigt Glad Påsk!

/Ledarna gm Annika

Kommentarer är stängda.