Informationsmöte

IK Hinden vill gärna träffa samtliga föräldrar till våra ungdomar och informera om träning, tävling och övrig verksamhet. Vi vill också diskutera föreningens framtid med er.

Tid: Måndag 11/2 kl 18:00
Plats: Sporthallen, konferensrummet

Vi bjuder på kaffe och macka.

Att vara aktiv i föreningsarbetet i IK Hinden innebär att man får arbeta med en väl inarbetad klubb, som har en god ekonomi och bra förutsättningar för både träning och tävling. Föreningen har alltid haft som målsättning att alla ska kunna vara med, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför har vi kunnat ha en mycket låg medlemsavgift under många år. Detta medför att det är önskvärt man som förälder kan hjälpa till med mindre uppgifter bl a vid de två tävlingstillfällen som vi har per år och/eller ta ansvar för något annat område. Ju fler som hjälper till desto bättre. Det är både lärorikt, intressant och roligt att delta i föreningsarbete. Samarbete är A och O för föreningens fortlevnad.

Bland annat söker vi också:

Bidragsansvarig

IK Hinden söker dig som redan kan eller är intresserad av att sätta sig in i alla de bidragsmöjligheter som finns för föreningar exempelvis från Idrottslyftet eller Smålandsidrotten mm. Det kan gälla lägerbidrag, bidrag för föreläsningar eller investeringsbidrag.

Lägeransvarig

IK Hinden söker dig som kan tänka sig att planera läger för våra aktiva. Det innebär att boka anläggningar, resa, förtäring och eventuell övernattning. Själva träningsupplägget står alltid ledarna för och är inget som den lägeransvarige behöver tänka på.

Funktionärer

IK Hinden söker funktionärer för egna tävlingar (Marsträffen och Hindenspelen).

Tävlingsledare. Du som tycker om att organisera, ordning och reda och uppskattar bra genomförda tävlingar. Utbildning arrangeras då och då.

Hjälpledare

IK Hinden söker hjälpledare till våra träningsgrupper. Du hjälper till någon dag i veckan eller så ofta som du hinner tillsammans med ledare i respektive grupp att genomföra roliga, utmanande träningspass med fokus på rörelse och glädje. Du behöver ingen utbildning som hjälpledare. Prata med ledare för aktuell träningsgrupp.

Ledare/Tränare

IK Hinden söker ledare till våra träningsgrupper. Du hjälper till att ta ansvar för en träningsgrupp någon dag i veckan eller så ofta som du hinner tillsammans med ledaransvarig i respektive grupp att genomföra roliga, utmanande träningspass med fokus på rörelseglädje. Smålands Friidrottsförbund har utbildningar. Prata med ledare för aktuell träningsgrupp.

Vi uppskattar om ni kan prioritera detta möte.

/Styrelsen

Kommentarer är stängda.