Sunna Open i Karlskrona

Naemi och Noah

Under söndagen avgjordes Sunna Open i Karlskrona och 4st Hindenaktiva var på plats och svarade för fina prestationer.

Naemi (F15) sprang 60m och hoppade stav med bra resultat. Noah (P11) testade att stöta kula och hoppa höjd. Milla (F11) sprang 60m, stötte kula och hoppade höjd och Ebba (F11) sprang 60m och stötte kula.

Bra kämpat allihopa!!

Resultat Sunna Open

Nytt avtal med Sportringen i Nybro

Nu har vi skrivit nytt avtal med Sportringen vilket innebär bra rabatter på kläder och skor. En ny kollektion av Hindenoverallen kommer också att presenteras inom kort. En klubbkväll kommer att arrangeras i april.

/Styrelsen

Kallelse till årsmöte och medlemsavgift för 2018

Kallelse till

ÅRSMÖTE OCH PRISUTDELNING

IDROTTSKLUBBEN HINDEN

Plats: Jutegården i Nybro
27 mars 2018 kl 18.30

Årsmötesförhandlingar, prisutdelning för 2017 års prestationer och fika.

Vi hoppas att alla traditionsenligt ställer upp och diskuterar klubbens framtid. Föräldrar som ännu ej är medlemmar i föreningen kommer med största sannolikhet att beviljas yttranderätt. Vårt årsmöte är också en god läroplats i föreningskunskap vilket de allra flesta kommer att ha nytta av i framtiden.

Hjärtligt välkomna

Medlemsavgiften för 2018

GÄLLER ENDAST DE SOM ÄNNU INTE BETALAT FÖR 2018

AKTIVA betalar 300:- (Med aktiv menar vi medlem som tränar med oss).

FAMILJ skrivna på samma adress betalar 600:-  (Familjemedlemmar som ej tidigare är medlemmar lämnar uppgifter som namn, födelsedatum, och adress)

PASSIVA MEDLEMMAR (medlemmar som ej tränar men ändå vill vara medlemmar hos oss) betalar 100:-

Vi motser tacksamt avgiften till vårt bg 5898-1556 senast 28 feb men om Du vill betala kontant går det bra att lämna till din tränare. Meddela även adressändring samt nya medlemmar som ingår i familjeavgiften.

Styrelsen IK Hinden

Medaljer och pers på inne-DM i Växjö

4 aktiva Hindare var med i helgen när inne-DM avgjordes och alla gjorde härliga prestationer.

Naemi Matocka (F14) har som vana att ta guld i staven i sin åldersklass vilket hon gjorde även i år, hon var även med och sprang bra på 200m. Ella Hübinette (F14) tog silver på 60m och knep bronset i tresteg. Hon tog även framskjutna placeringar i längd och på 200m. Jonathan Åkesson (P19) persade för 2a tävlingen på raken när han tog brons i stav och Malin Jansson (F13) satte nytt prydligt pers i längden och sprang bra på 60m.

Preliminär resultatlista