Medlemsinformation december 2017

Inomhussäsongen rullar vidare och snart står julhelgen för dörren. Våra tävlingssugna aktiva var i Karlskrona i helgen på Tomtespelen och alla gjorde strålande insatser. Se resultatlista

Vårt jullotteri är nu avslutat och dragningen av vinster likaså. Vinsterna delas ut av ledarna på nästa träning.

Måndag 18 dec har vi lussefika efter träningarna, skumtomtar, pepparkakor, saft och glögg bjuds aktiva och föräldrar på. Då kommer ledarna även informera om träningar under jul o nyår.

I januari fortsätter aktiviteterna på följande sätt:

12 januari         Styrelse o ledarträff

13-14 januari   KA2-spelen i Karlskrona

19 januari         Bowling o pizzakväll i Nybro (alla aktiva och ledare har en trevlig kväll)

20-21 januari   Quality Hotel Games i Växjö

3-4 februari     Stora inne-DM i Växjö (från 12 år och uppåt)

 

Till sist önskar vi er alla en riktigt skön jul och nyår.

 

/Styrelsen

Information om Sport o Lek i Nybro

Som ni kanske känner till så har Sport o Lek i Nybro återuppstått igen. Hinden har sedan tidigare ett samarbete med dem gällande beställning och tryck av träningsoveraller och det är flera av våra medlemmar som frågat efter hur det blir i framtiden.

Nu kan vi glädjande meddela att samarbetet fortsätter som innan och det finns ett antal av våra overaller på lager, främst i de mindre storlekarna. För de av er som är intresserade av Hindens overall så finns det möjlighet att besöka butiken och prova ut och beställa för leverans innan jul.

I början av nästa år kommer butiken att flytta upp en våning i gamla Lönnenhuset och då kommer även en ny version av vår overall att lanseras, mer information om den kommer senare.

/Styrelsen