Information om sensommarens händelser i Hinden

Utomhussäsongen går nu in i sin avslutande del och vi hoppas att alla aktiva har haft en skön sommar och börjar bli sugna på att komma igång med träningen på Åkrahäll igen inför sensommarens tävlingar.

Den yngsta gruppen har sin första träning måndag 21 augusti kl 17. Övriga grupper har haft träning hela sommaren och kör även fortsättningsvis måndagar och onsdagar kl 18.30-20.00. Sista träningen utomhus blir vecka 38, efter det blir det 3 veckors uppehåll innan vi kör igång inomhusträningen.

Det närmaste som händer är att vi tänker ha en prova på-kväll onsdag 30 augusti kl 18-20 där vi gärna ser att ni aktiva tar med era föräldrar ner så de får testa några friidrottsgrenar. Vårt F13-lag skall till Ljungby lördag 2 september för kval 2 i Lag-UDM, eventuell final blir söndag 17 september i Habo. För övriga aktiva finns Karlskronaspelen som även den avgörs lördag 2 september.  För de som är födda 03-04 och har ambitionen så avgörs Götalandsmästerskapen lördag 9-10 september i Uddevalla. Sista anmälan till Götalandsmästerskapen är söndag 13 augusti.

Sista tävlingen utomhus som vi rekommenderar är Kalmarspelen lördag 23 september. Mer information om ovanstående tävlingar får ni av er ledare.

Hinden kommer även att finnas på plats och göra reklam för föreningen under Svartbäcksmåladagen lördag 9 september.

/Ledarna