Hindenspelen avgjord

Här finns Resultat för årets Hindenspelen.

Efter många timmars förberedelse genomfördes 2017 års upplaga i strålande solsken vilket gjorde att alla trivdes och mängder av fina resultat och personliga rekord slogs under dagen.  Fantastiskt roligt att se våra egna aktiva kämpa och ha roligt tillsammans.

Vi vill rikta ett jättestort TACK till alla som hjälpte till med förberedelser innan och efter samt under själva tävlingen. Totalt var det över 50st personer som drog sitt strå till stacken. Föräldrar till aktiva, föräldrar som inte har sina barn kvar i föreningen, fd aktiva Hindare, ledare samt 12st från andra föreningar i regionen som hjälpte oss på nyckelpositioner. Ett extra tack till Christina som agerade prisutdelare.

 

Tidsprogram, PM och en preliminär funktionärslista

Här finns Tidsprogram och PM (viktigt att läsa). Här finns även startlista (en del efteranmälningar tillkommer) samt uppdaterade funktionärslista  och  förberedelser fredag kväll.

Anders från Betex Sport kommer att finnas på plats för försäljning av spikskor mm som tillhör friidrotten.

Nu ser vi fram emot en härlig tävlingsdag med mängder av fina insatser. Vår tävling har i år lockat allt från nybörjare till Finnkampsdeltagare.

 

Härlig start på utomhussäsongen.

 

 

I lördags bjöd Marknadsspelen i Skruv på strålande solsken och våra aktiva svarade för många fina resultat som gav medaljer och personliga rekord.

Under söndagen var vårt F13-lag i Kalmar för första kvaltävlingen av två i Lag-UDM. Efter rakt igenom gedigna insatser så är tjejerna bra med inför det andra kvalet i Ljungby 2 september.

 

Nästa tävling för våra aktiva är vår egna Hindenspelen. Det är ett rekordstort antal Hindenungdomar som deltar och det skall bli mycket spännande att se dem tävla inför Nybropubliken. Nu hoppas vi på fint väder och mycket folk. Under veckan kommer tidsprogram, PM, funktionärslista mm inför tävlingen att läggas upp på hemsidan.

Valborg vid Linneasjön

Det var fint väder och mycket folk som kom när Nybro firade Valborg vid Linneasjön.  Thea och Josefin underhöll, folk köpte lotter och spelade på chokladhjul. Musikkåren med drillflickor började kvällen, räddningstjänsten visade upp sig, ponnyridning samt försäljning av korv, hamburgare och sockervadd fanns också. Kvällen avslutades med elddrill, tändning av majbrasa och fyrverkerier.

STORT TACK till alla er som hjälpte till och gjorde så att vårt arrangemang  blev så lyckat.

/Styrelsen