Familjekväll på Sportringen 27-28 april

Nu är det dags för den årliga familjekvällen på Sportringen. På torsdag och fredag kan alla medlemmar i Hinden handla skor till 25% rabatt och 15% rabatt på övriga sportsortimentet.

Man kan även passa på att prova och beställa vår snygga Hindenoverall.

/Styrelsen

Medlemsinformation april

Nu närmar det sig slutet på inomhussäsongen, Måndag 24 april är första träningen utomhus.

Träningstiderna utomhus är följande:

Yngsta gruppen (födda 07-08) måndagar kl 17,00-18,15. Sista träningen innan sommaruppehållet är 26 juni och första träning efter sommaruppehållet är 21 augusti.

Övriga grupper tränar hela sommaren måndagar och onsdagar 18,30-20,00

Vår tävling Marsträffen blev en stor succé med många härliga aktiva Hindare till start som testade på att tävla och hade kul tillsammans. Tillsammans gjorde aktiva, ledare och föräldrar tävlingen väldigt lyckad.

Vi har en händelserik vår framför oss där arrangemangen avlöser varandra.

Nästa arrangemang för oss är Valborg vid Linneasjön som är söndag 30 april. Det är vår största enskilda inkomstkälla där vi behöver hjälp av er föräldrar och ungdomar under ca två timmars tid med försäljning av lotter eller stå vid chokladhjul.  Mer info kommer inom kort.

Årets klubbkvällar på Sportringen blir på torsdag och fredag 27-28 april, där man kan köpa kläder och skor till bra priser. Man kan även prova ut och beställa vår overall under kvällen. Mer info kommer inom kort.

Tävlingssäsongen utomhus startar med Marknadsspelen i Skruv lördag 20 maj som är en utmärkt tävling att vara med i för alla ungdomar i Hinden.

Helgen efter lördag 27 maj arrangerar vi vår egen tävling Hindenspelen där vi med gemensamma krafter skall göra ett lyckat arrangemang.

Vi har även i år anmält ett F13-lag till lag-UDM. Mer info kommer.

Vi vill påminna er föräldrar som ännu inte svarat om lappen som skickats med de aktiva hem där vi vill ha hjälp av er vid arrangemang och uppdrag. Det är av största vikt att ni svarar, det är ett utmärkt sätt för oss att få en bra struktur så slipper vi ”jaga” folk i sista minuten. Tanken är att om vi är fler som hjälper till ju mindre kan arbetsinsatsen bli för var och en.

Informationsflödet i Hinden sker på följande sätt.

En del information kommer via lappar som ledarna skickar med de aktiva hem, dock så har de en tendens att ”glömmas bort” i träningsväskan så hör gärna med era barn om det har varit någon lapp med hem. Mycket information läggs ut på vår hemsida www.ikhinden.se och på Facebook, följ oss på IK Hinden och/eller Mellangruppen IK Hinden som har en egen sida, vi finns även på Instagram där vi heter ikhindennybro.

Avslutningsvis så vill vi tacka er alla inblandade föräldrar och aktiva för en mycket trevlig inomhussäsong tillsammans och nu ser vi fram mot utomhussäsongen 2017.

/Styrelsen