Kallelse till Årsmöte 28 mars och inbetalning av medlemsavgift

Kallelse till

ÅRSMÖTE OCH PRISUTDELNING

IDROTTSKLUBBEN HINDEN

Plats: Bigso i NYBRO
Tisdag den 28 mars 2017 kl 18.00

Årsmötesförhandlingar, prisutdelning för 2016 års prestationer och fika.

Vi hoppas att alla traditionsenligt ställer upp och diskuterar klubbens framtid. Föräldrar som ännu ej är medlemmar i föreningen kommer med största sannolikhet att beviljas yttranderätt. Vårt årsmöte är också en god läroplats i föreningskunskap vilket de allra flesta kommer att ha nytta av i framtiden.

 

Hjärtligt välkomna

Medlemsavgiften för 2017

 

GÄLLER ENDAST DE SOM ÄNNU INTE BETALAT FÖR 2017

AKTIVA betalar 300:- (Med aktiv menar vi medlem som tränar med oss).

FAMILJ skrivna på samma adress betalar 600:-  (Familjemedlemmar som ej tidigare är medlemmar lämnar uppgifter som namn, födelsedatum, och adress)

PASSIVA MEDLEMMAR (medlemmar som ej tränar men ändå vill vara medlemmar hos oss) betalar 100:-

 

Vi motser tacksamt avgiften till vårt bg 5898-1556 senast 28 feb men om Du vill betala kontant går det bra att lämna till din tränare. Meddela även adressändring samt nya medlemmar som ingår i familjeavgiften.

 

 

Styrelsen IK Hinden

 

 

Christoffer Karlsén lägger ner sin friidrottssatsning

 

Svensk mästare i längd 2014

Svensk mästare i längd 2014

Trettondagsträffen i Nybro sporthall 2007

Trettondagsträffen i Nybro sporthall 2007

Den mest framgångsrike yngre friidrottare som fostrats i Hinden har nu efter två och ett halvt års skadebekymmer beslutat att lägga friidrottssatsningen åt sidan.

Christoffer visade tidigt i karriären en exceptionell talang för friidrott. Han tränade och tävlade flitigt och var i princip oslagbar ända upp till 15 års ålder. I början var det flera grenar som gällde men de senaste åren inriktades mot sprint och längd.

Bland alla meriter kan nämnas Götalandsmästare i antal grenar, Smålandsrekord, segrar och tävlingsrekord i flera av Sveriges största ungdomstävlingar, mängder av klubbrekord och inte minst Svensk Mästare inomhus i längd samt en andraplats på 60m. Längdguldet på USM i Växjö var signifikativt för den extraordinära vinnarinstinkt som alltid varit Christoffers allra främsta kännetecken. Han låg inför sista hoppet i tävlingen på bronsplats då han smällde till med ett nytt personligt rekord och tog guldmedaljen med en centimeters marginal inför jublande ledare, familj och övrig släkt på läktaren.

Hans stora vilja och beslutsamhet har också hjälpt honom att genomföra den av bästa expertis noggrant planerade rehabträning som han genomfört minutiöst under två och ett halvt år trots flera bakslag.

Vi i Hinden tackar Christoffer och önskar stort LYCKA TILL i framtiden

Fina insatser på inne-DM

Naemi Matocka F13 tog guld även inomhus, här en bild från ute-DM i somras

 

Vilka fina insatser våra aktiva svarade för i helgen på inne-DM. Stort grattis till alla fina resultat och personliga rekord. Extra grattis till Naemi som tog guld i stav och Ella H som tog brons i tresteg. Nedan lite bilder från lördagen

Nellie Nilsson, Meja Samuelsson och Alice Sundin F13 sprang 200mLinnea Johansson på 200mElla Hübinette F13 trea i trestegJonathan Åkesson P19 satte personligt rekord i stav med 3,50m.

Stora DM i helgen

I helgen avgörs Stora DM i Växjö och Hinden har 10st deltagare på plats.

Vi önskar dem stort lycka till!!!

OBS!! Ingen lördagsträning då ledarna befinner sig i Växjö