F13-laget till final!!!

Glada tjejer

Glada tjejer

Vårt duktiga F13-lag svarade för en gedigen insats när kval 2 avgjordes i Ljungby. Gänget som gjorde det var Emilia (kula), Johanna (slägga, stafett), Ella (200mH,stafett), Vilma (200m, stafett), Naemi (stav), Alice (stafett), Elise (stafett), Tilda (längd) och Agnes (1500m).

Nu väntar en spännande final i Värnamo på lördag. Grattis tjejer!!

Lag-UDM och klubbtävling

På söndag åker F13-laget till Ljungby för kval 2 i Lag-UDM och vi håller såklart  tummarna för våra duktiga tjejer. Vi samlas på Åkrahäll kl 07,45 för avfärd, regnväder är utlovat så ta med kläder därefter.

På onsdag med start kl 18,00 så kör vi en klubbtävling för alla våra aktiva ( och föräldrar som vill testa på) , grenarna blir sprint, längd och kula. Anmälan sker på plats, se till att vara uppvärmda och klara till kl 18.

Välkomna

Sensommar och hösten i Hinden

Nu börjar det närma sig skolstart och Hinden börjar ladda för sensommar och höstsäsongen.

Det närmaste som händer är att vår Yngsta grupp (06-07) börjar träna måndag 22/8 kl 17.

Vårt F13-lag åker till Ljungby söndag 28/8 för kval 2, eventuell final helgen efter (lördag 3 sep) i Värnamo.

Vi kör en klubbtävling onsdag 31 aug (längd, sprint + 1 gren till) där föräldrar gärna får ställa upp, antingen som funktionär eller som deltagare i tävlingen. Tävlingen startar kl 18 så var uppvärmda och klara till dess.

En tävling vi rekommenderar i höst är Kalmarspelen lördag 17 september, prata med din ledare för anmälan.

Lördag 24 september är det dags för projekt Vänskapskampen, då bjuder vi in våra grannklubbar Kalmar SK och Skruvs IF till en trevlig dag på Åkrahäll där vi kör några grenar och har kul tillsammans. Mer info kommer senare.

Varmt välkomna!!!

Ledarna

USM-brons till Evelina i slägga

Vilka fina insatser våra 3 aktiva gjorde under SM-helgen i Hässleholm.

Evelina tog brons i F17 slägga i en mycket spännande tävling. I sista omgången kastade Evelina nytt personligt rekord med 54.11 och det visade sig räcka till medalj med 4 centimeters marginal. Hon tog även en 6e-plats i diskus på nya årsbästa 36,78.

Ebba tog en fin 6e-plats i stav efter bra hoppning och Janne samlade ihop sig efter en strulig säsong och kastade dryga 57 meter vilket gav en 7e-plats.

Resultat

 

Sista kvällen på Gula Grillen för i år

Tisdag 26 juli var vi uppe på Gula Grillen för tredje och sista gången för i år. Det var en perfekt sommarkväll där alla härliga barn provade diskus och spjut, hoppade hopprep och över småhäckar samt stod på händer och gjorde kullerbyttor. Vi blir alltid väldigt väl mottagna av alla och det är mycket roligt att se hur barnen lär sig under sommaren.