Kalender

Juli  2019
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Hindenspelen 2015

I blåsigt men strålande solsken avgjordes årets upplaga av Hindenspelen.

Tack vare en fantastisk insats av föräldrar, barn, ledare och aktiva samt vänner från Skruvs IF, Färjestaden, Kalmar SK, Glasrikets FC och IFK Växjö blev detta en kanondag på Åkrahäll. Stort tack till alla inblandade!!!!

Våra egna aktiva stod för härliga insatser på tävlingsbanan.

F9 kämpade Tilda Jonsson Wigstedt jättebra i längd och 60m. I F11 blev det personliga rekord på löpande band. Ella Hübinette, Ella Kämpfer, Elise Välitalo, Alice Sundin och Alma Kohnic satte alla pers i längd och 60m samt tog flera medaljer. I F13 var hela fyra tjejer med i finalen på 60m ( Emilia Giselsson, Vilma Pettersson, Catrine Sandberg och Emilia Ottosson). Dessa tjejer var även med i längden tillsammans med Vilma Eriksson och Bodil Ärleskog  som gjorde en jättefin tävlingsdebut. Även dessa tjejer satte oräkneliga personliga rekord. I F15 blev det flera medaljer och personliga rekord för Tilde Svensson och Mathilda Göthberg som tävlade i längd och 60m. Tilde testade även på att springa 200m vilket gick alldeles utmärkt. I F17 trivdes Evelina Eklund alldeles förträffligt i kastburen när hon satte pers med 1,5 meter i både diskus och slägga och Ebba Carlsson tog medaljer i stav och 100m.

P9-klassen hade vi ett gäng härliga killar som gjorde toppinsatser. Melker Abelsson, Emil Kämpfer, Gabriel Filipov, Olle Mattsson och Wilmer Arvidsson persade och tog medaljer i längd, 60m och 600m. Bland P11 hade vi Linus Jonsson, Philip Danielsson och Isak Barkstedt. För Philip blev det medaljer och pers i längd och 60m, Isak persade i kula,längd och 60m och Linus persade på 600m och längd. I M-klassen satte nyblivne JSM-bronsmedaljören Jan Jakoubek nytt pers i spjut och Jonathan Åkesson persade i längd och gjorde det bra i stav och 100m. Manfred Wykman gjorde det jättebra i staven. Sist men inte minst så gladdes vi enormt över Okubatsion Weldegebriel som har börjat hos oss i sommar. Han sprang ett magnifikt 1500m-lopp och kom in på den utmärkta tiden 4.40.67.

Resultatlistan finns under fliken ”Egna tävlingar”.

Bilder

Kommentarer inaktiverade.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer