Helgen med Hinden

I helgen är det full fart i Växjö med Utvecklingsträff i kast, Inne-DM för 12 år och uppåt i Telekonsult Arena samt Växjö inomhuskast i Tipshallen där det tävlas i de tre kastgrenarna kula,spjut och diskus.

Fre-lör  är det Utvecklingsträff i kast. De tre bästa kastarna i årskullarna 98-95 i Sverige är samlade. Hindens Jan Jakoubek (spjut) är inbjuden tillsammans med ledare (Patrik) och den spännande helgen kommer innehålla workshop, träning, föreläsning med Mattias Jons och tävling.

Inne-DM och Växjö inomhuskast avgörs lör-sön och där hjälper vi även till som funktionärer under söndagen. Hindens deltagare på tävlingsbanorna är Joakim,Ebba C, Agnes, Evelina, Ebba G och Emilia.Vi önskar dem lycka till och återkommer med resultat efter helgen.

 

Kommentarer inaktiverade.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer