Best Western i Växjö

I helgen har en av Sveriges största inomhustävlingar avgjorts i Växjö och Hinden hade några aktiva på plats.

Agnes Karonen satte nytt pers i kula när hon stötte 10.20 i F17-klassen. Ebba Carlsson (F17) hoppade längd och Johanna Fredriksson (F12) stötte kula. Philip Danielsson (P12) hoppade fina 1.20 i höjd och sprang in på en 6e-plats i finalen på 60m med tiden 9.42. Gustav Warme (P12) gjorde en riktigt bra tävlingsdebut när han sprang 60m och 800m. På 800m tog han hem 3e-platsen.

Hinden har under helgen ställt upp som funktionärer under hela tävlingen. Detta samarbete gynnar både oss och arrangörsklubben då det går åt mycket folk för att genomföra en tävling av denna storleken. Tack vare vår insats så tävlar våra ungdomar gratis i de tävlingar som avgörs under året i Växjö.

Nästa tävling är Inne-DM för 12 år och uppåt  i Växjö om två veckor, sista anmälan är på fredag 23/1. Tala med din ledare för mer information.

 

Kommentarer inaktiverade.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer