Kalender

Juni  2019
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Månadsarkiv: juni 2017

Resultat klubbtävling

Måndagens klubbtävling i sprint och längd genomfördes som planerat. Tyvärr var det väldigt få aktiva som dök uppför att delta. De som var på plats kämpade på bra i det blåsiga vädret. Resultat finns under fliken ”Egna tävlingar”.

Vi önskar alla en fortsatt skön midsommarhelg och påminner om att vi på måndag 26 juni kl 18 kör en klubbtävling med sprint, häck, längd och kanske en gren till. Ingen föranmälan krävs men man skall vara uppvärmd och klar kl 18. Efter denna kväll tar den yngsta gruppen sommaruppehåll.

Välkomna önskar Ledarna

Personliga rekord och pallplatser för Hindenaktiva

Tindra Modig

Naemi, Johanna och Ebba

 

 

I helgen var 4st aktiva och tävlade framgångsrikt. Naemi, Johanna och Tindra var i Karlskrona där Rosenbomsspelen avgjordes. Naemi tävlade i stav och hon fortsätter att hoppa bra och tog en 2a-plats. Johanna tävlade för första gången med 3kg-släggan vilket slutade med seger, hon kom även 2a i spjut. Tindra deltog i fyra grenar och hon satte nytt pers på både 60m och i längd där hon tog en 2a-plats. Vår stavhoppare Ebba Carlsson tävlade i Laxaspelen i Halmstad och höjde sitt pers med hela 2 decimeter till 3,52. GRATTIS TJEJER!!!!

Resultat Karlskrona     Resultat Halmstad

Trevlig midsommar och klubbtävling måndag 26 juni kl 18.

Tiden går fort nu och snart är det dags för midsommarfirande. Ledare och styrelse önskar alla en trevlig midsommar med fint väder.

Måndag 26 juni kl 18 kör vi en klubbtävling med sprint, längd + en gren till. Ingen föranmälan krävs men man skall vara uppvärmd och klar kl 18. Efter denna kväll tar den yngsta gruppen sommaruppehåll.

Välkomna önskar Ledarna

Två Smålandsmästare och Ida Storm VM-klar med nytt svenskt rekord.

Våra duktiga stavhoppare Jonathan och Naemi åkte till Habo utanför Jönköping för att tävla på DM. Båda två svarade för jättefina insatser och vände hemåt som vinnare. Naemi satte nytt pers med 2,30 och hade bra försök på högre höjder, hon tog sig även till final på 60m och kom 5a. När det var dags för Jonathan att tävla började regnet vräka ned, Jonathan behöll lugnet och hoppade stabilt på persnivå vilket gav honom segern i både P19 som seniorklass. Stort grattis till er båda!!!!

Hindenbördiga släggtjejen Ida Storm fick till ett kanonkast under tävlingar i Tyskland i helgen. Nytt svenskt rekord med 71,52 vilket gav en plats till VM i London i sommar. Stort grattis till dig också Ida!!!!!

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer