Månadsarkiv: december 2016

Information till aktiva och föräldrar

Tomtar

Nu har vi kommit en bit in i inomhussäsongen och det är dags för första tävlingen. Det är Tomtespelen i Karlskrona där vi har några aktiva på plats.

Tävlingar som kommer i januari är KA2-spelen i Karlskrona 14-15/1, Quality Hotel Games i Växjö 21-22/1 och Stora Inne-DM i Växjö 4-5/2 (från 12 år och uppåt).

Dragningen i vårt jullotteri är nu genomfört och vinsterna kommer att delas ut under vecka 50 i samband med träningarna.

Måndag 19 dec är det JULFIKA efter träningen i Sporthallen.

OG-hallen är upptagen för Bigso Box (fotbollscup) under tiden 26/12-1/1. Det innebär att vi har träningsledigt under den tiden.

Yngsta gruppen har sista träning måndag 19/12 och har sedan uppehåll till 9/1.

Populära Bowling o Pizza-kvällen som stöds av Hyttsillsmästarna i Pukeberg genomförs fredag 27/1 kl 18-20.

Annat som hänt under hösten är att 4st från Hinden har genomgått Friidrottsledarutbildning för åldrarna 10-12 år under tre dagar i Nybro. Dessa fyra är Emma Lembke, Evelina Eklund, Jonathan Åkesson och Mattias Fredriksson.

Det var även 5st tjejer med på Götalandslägret i Växjö, dessa fem var Johanna Fredriksson, Emilia Ottosson, Meja Samuelsson, Alice Sundin och Elise Välitalo.

Vi önskar alla aktiva med föräldrar i Hinden en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot fortsatta välfyllda träningsgrupper 2017.

/Ledarna

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer