Månadsarkiv: november 2016

Träning Lördag 3/12 i OG-Hallen

ENDAST 1 TID!

Teknikträning mellan 12,00 och 13.30

Välkomna tränarna
0708957775

 

Janne går vidare mot nya mål.

Efter ett JSM-brons

Vår framgångsrike spjutkastare Jan Jakoubek går nu vidare i sin friidrottskarriär. Han kommer fortsättningsvis att representera IFK Växjö, en förening där han kommer att ha de bästa möjligheter att utvecklas.

Janne började i Hinden som 11-åring och tävlade gärna i mångkamp. En höjdpunkt var bland annat när han som 13-åring i samband med DN-galan blev inbjuden till Ungdomstävlingen i kula och fick tävla i Kungsträdgården tillsammans med världseliten. Allt eftersom så blev spjut den gren som han ville satsa på. Hans träningsvillighet och resultat gjorde att han kom in på Friidrottsgymnasiet i Växjö där han har tillsammans med sin tränare Jonas Mellblom har haft en fin tid vilket har resulterat i 1 silver och 1 brons på Ungdoms och Junior-SM.

Vi tackar för hans tid i IK Hinden och önskar Janne stort LYCKA TILL i framtiden.

Janne i Kungsträdgården

Janne i Kungsträdgården

Idrottsskolan kommer till friidrotten.

Nu är det dags för populära och viktiga Idrottsskolan att komma till oss i friidrotten. 3 tisdagar med start nu på tisdag 8 november kommer barn födda 08-09 att få prova vår idrott under en timme. Patrik, Marie V och Mathilda G är ansvariga ledare. Vi söker er aktiva födda 03-05 som vill hjälpa till som ledare under dessa 3 gånger. Det är bara bra om vi är flera som hjälps åt att leda och visa. Hör av er till Patrik vid intresse.

Stav och styrketräning på söndag

Stav och styrketräningen i OG-hallen på söndag är kl 16-18.

Välkomna

Dags för nytt läger

Nu är det dags för de födda 2002-1997 att anmäla sig till ett mycket roligt och lärorikt läger i Växjö.

Länk till inbjudan

Kostnad för den aktive är 400kr resten står föreningen för. Anmäl er till Patrik senast söndag 13 nov. Vi rekommenderar er verkligen att ta chansen att åka till detta läger.

Lördag 5 November 2016

OBS !

Endast en träningstid på Lördag 11,00 – 12,30

Tränarna

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer