Månadsarkiv: april 2016

Familjedag på Sportringen

Nu är det äntligen dax för våran gemensamma Inköps/familjedag för våren 2016!
familjedag2016

Träningstider utomhus 2016

Nu börjar utomhusträningen på Åkrahäll med start måndag 25 april och följande träningstider gäller.

Yngsta gruppen: Måndagar 17.00-18.15

Mellangruppen och äldre gruppen: Måndag och onsdag 18.30-20.00.

Välkomna

Medlemsinformation april

Nu närmar det sig slutet på inomhussäsongen, sista träningarna sker vecka 16. Måndag 25 april är första träningen utomhus. Mer information om träningstider kommer.

Det råder dock fortfarande oklarheter angående tidpunkten för banornas upprustning som Nordic Sport skall utföra. Just nu sker en intensiv mailtrafik mellan kommunen och Nordic och för närvarande ser det ut som att de skall göra detta arbete v 18. Vi får fortlöpande information i ärendet och har påtalat vår situation och våra önskemål.

Vår tävling Marsträffen blev en stor succé med många härliga aktiva Hindare till start som testade på att tävla och hade kul tillsammans tillsammans med deltagare från andra föreningar. Tillsammans gjorde aktiva, ledare och föräldrar tävlingen väldigt lyckad.

Vi har en händelserik vår framför oss där arrangemangen avlöser varandra.

Nästa utmaning för oss är Valborg vid Linneasjön, lördag 30 april. Det är vår största enskilda inkomstkälla där vi behöver hjälp av er föräldrar och ungdomar under ca två timmars tid med försäljning av lotter eller stå vid chokladhjul.

Årets klubbkväll på Sportringen blir på torsdag 28 april, där man kan köpa kläder och skor till bra priser. Man kan även prova ut och beställa vår overall under kvällen. Mer info kommer.

Tävlingssäsongen utomhus startar med Marknadsspelen i Skruv lördag 21 maj som är en utmärkt tävling att vara med i för alla ungdomar i Hinden. Där är även Stafett-DM inlagt för alla åldrar, så vi hoppas få ihop något/några lag med våra yngre aktiva.

Helgen efter Lördag 28 maj arrangerar vi vår egen tävling Hindenspelen där vi med gemensamma krafter som vanligt skall göra ett lyckat arrangemang.

Vi vill påminna er föräldrar om lappen som skickats med de aktiva hem där vi vill ha hjälp av er vid arrangemang och uppdrag. Det är av största vikt att ni svarar, det är ett utmärkt sätt för oss att få en bra struktur så slipper vi ”jaga” folk i sista minuten och ni kan planera i god tid. Tanken är att vi är fler som hjälper till vilket  leder till en mindre arbetsinsats för var och en, samtidigt som ni föräldrar får en möjlighet att stödja föreningen och även följa tävlandet på nära håll.

Informationsflödet i Hinden sker på följande sätt.

En del information kommer via lappar som ledarna skickar med de aktiva hem, dock så har de en tendens att ”glömmas bort” i träningsväskan så hör gärna med era barn om det har varit någon lapp med hem. Mycket information läggs ut på vår hemsida www.ikhinden.se och på Facebook, sök på IK Hinden och/eller Mellangruppen IK Hinden som har en egen sida.

 

Avslutningsvis så vill vi tacka er alla inblandade föräldrar och aktiva för en mycket trevlig inomhussäsong tillsammans och nu ser vi fram mot utomhussäsongen 2016.

/Styrelsen

 

Succé för Marsträffen

STORT TACK till alla aktiva, funktionärer, ledare och gästande föreningar som gjorde så helgens tävling blev en stor succé. Vilka fina prestationer vi fick se av alla duktiga ungdomar som satte mängder av personliga rekord och tog medaljer.

I P15-klassen gjorde Reza sin första tävling när han sprang 2 x 40m. Philip, Melker och Lukas (P13) sprang 2 x 40m och hoppade längd. I P11 gjorde Isak, Emil, Viktor, Anton och Jemal fina insatser. Evelina var med i F17 kula och Guhar gjorde det jättebra i F15-klassen. Flest deltagare hade vi i F13 där hela 13 stycken tjejer var med och tävlade mycket framgångsrikt. De 13 var Emilia G, Ella H, Alice, Tilda, Elise, Emilia O, Ella K, Vilma, Nellie, Meja, Alva, Naemi och Johanna. I F11 kämpade Alva, Malin, Nora och Tuva mycket bra och i F9 var Natalie, Lilly, Minna, Elin och Erica med och gjorde mycket fina insatser.

Alla RESULTAT finns nu under fliken Resultat.

Bilder

och lite

Filmer

 

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer