Månadsarkiv: mars 2016

Preliminär funktionärslista till Marsträffen.

Här är en  Preliminär funktionärslista till Marsträffen i OG-hallen på lördag.

Ta en titt på den, är det någon som saknar sitt namn eller om det är något annat som inte stämmer hör av er till Patrik på 0733965082 eller säg till på träningen på onsdag. Listan kommer att uppdateras efter hand.

Marsträffen närmar sig.

Efter en skön påskledighet där alla grupper har träningsfritt på måndag så närmar vi oss sista delen av inomhussäsongen med bla vår tävling Marsträffen nästa lördag 2 april. Klicka på fliken Egna tävlingar, där hittar ni Startlista och Tidsprogram. Vi är tacksamma om fler föräldrar kan ställa upp som funktionärer eller bidra med något bakat till vår försäljning, hör av er i så fall till Patrik på 0733965082.

Påskledigt för gr. 06-07

På Annandag påsk tar vi ledigt från träningen och riktar in oss på Marsträffen den 2 april istället. Träning som vanligt igen den 4 april i Sporthallen mellan kl. 17.00 och 18.00.

Ni som har anmält er till Marsträffen, glöm inte att vara på plats senast 45 minuter innan er första start. Tidsprogrammet kommer att publiceras på hemsidan senast onsdagen den 30 mars.

Glad Påsk!

Marsträffen lördag 2 april

I samband med vår tävling Marsträffen behöver vi hjälp av föräldrar med försäljning i kiosken och enklare funktionärsuppdrag. Till exempel kratta längdgropen, hålla i måttband eller ta manuell tid. Vi behöver också hjälp att göra i ordning inför tävlingen kvällen innan och att plocka ihop efter tävlingens slut. Säg till era barns ledare om ni har möjlighet att hjälpa till med något av detta.

 

Kastutvecklingsträff i Växjö och Patrik vald till Ordförande i Småland

Söndag morgon kl 9 innan styrketräningen började.

Söndag morgon kl 9 innan styrketräningen började.

I helgen var landets  bästa kastare i åldrarna 17-19 år inbjudna till ett utvecklingsläger i Växjö tillsammans med hemmaledare. Hindens Jan Jakoubek och Patrik var på plats och den fullmatade helgen innefattade föreläsning, teknikträning och styrketräningsutbildning.

 

Ordförandeklubba

Dagen innan Hindens årsmöte hade Smålands Friidrottsförbund (SMFIF) sitt årsmöte i Växjö. Där valdes Patrik Eklund  till ordförande. SMFIF består av drygt 100st föreningar där ungefär 1/3 består av föreningar som bedriver arenafriidrott (som Hinden), övriga föreningar bedriver långlopps och motionsaktiviteter.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer