Månadsarkiv: januari 2016

Kallelse till Årsmöte med prisutdelning samt inbetalning av medlemsavgift för 2016

Kallelse till

ÅRSMÖTE OCH PRISUTDELNING

IDROTTSKLUBBEN HINDEN

Plats: Bigso i NYBRO
Söndagen den 28 februari kl 15.00

Årsmötesförhandlingar, prisutdelning för 2015 års prestationer och fika.

Vi hoppas att alla traditionsenligt ställer upp och diskuterar klubbens framtid. Föräldrar som ännu ej är medlemmar i föreningen kommer med största sannolikhet att beviljas yttranderätt. Vårt årsmöte är också en god läroplats i föreningskunskap vilket de allra flesta kommer att ha nytta av i framtiden.

Hjärtligt välkomna

Medlemsavgiften för 2016

GÄLLER ENDAST DE SOM ÄNNU INTE BETALAT FÖR 2016

AKTIVA betalar 300:- (Med aktiv menar vi medlem som tränar med oss).

FAMILJ skrivna på samma adress betalar 600:-  (Familjemedlemmar som ej tidigare är medlemmar lämnar uppgifter som namn, födelsedatum, och adress)

PASSIVA MEDLEMMAR (de som ej tränar men ändå vill vara medlemmar hos oss) betalar 100:-

Vi motser tacksamt avgiften till vårt bg 5898-1556 senast 27 februari men om Du vill betala kontant går det bra att lämna till din tränare. Meddela även adressändring samt nya medlemmar som ingår i familjeavgiften.

Styrelsen IK Hinden

Bowling och pizza-kväll

Det blev en stor succé när vi samlades för vår årliga bowlingkväll. Nästan 70st aktiva plus ledare hade mycket trevligt tillsammans under ett par timmar. STORT TACK till alla närvarande.

Bowling och pizzakväll på fredag

På fredag samlas vi kvart i sex i bowlinghallen. Mellangruppen äter pizza under tiden som yngsta och äldsta gruppen spelar bowling, klockan sju byter vi.

Välkommen till en härlig kväll tillsammans. 😀  🙂

Fina Hindenprestationer i Växjö

Hindens tre aktiva på Best Western Games i helgen svarade för mycket fina insatser. Philip Danielsson tog sig ända till final i P12 60m där han tog en fin 7e-plats med nya personliga rekordet 9,10. Philip deltog även i längd på söndagen. Alice Sundin (F12) sprang även hon ett jättefint försökslopp på 60m och var bara några få hundradelar från finallöpningen, Alice gjorde även bra ifrån sig på längden. Johanna Fredriksson gjorde sin bästa tävlingsserie i F13 kula där hon hade samtliga stötar över sju meter.

Resultat

Best Western Games i Växjö till helgen.

I helgen skall 3st aktiva från mellangruppen tävla i Best Western Games i Växjö. Med sina 2700 starter i åldrarna 12 år och upp till seniorer är det en av de största inomhustävlingarna i landet. De som skall tävla är Johanna (kula på söndag kl 10), Alice ( lördag längd kl 10 och försök 60m kl 11,25) och Philip ( lördag 60m försök kl 10,25 och söndag längd kl 10,55). Denna tävling direktsänds på webben, så gå in på www.ifkvaxjo.se och klicka er vidare till Best Western Games så kan ni se och heja på våra duktiga aktiva.

Bowling och pizzakväll fredag 29/1 kl 18-20

I ett led att stärka samhörigheten i vår förening så inbjuder vi till en Bowlingkväll i Nybro Bowlinghall fredag 29/1. Vi spelar en timme bowling och äter pizza tillsammans. Yngsta och äldsta gruppen börjar spela kl 18 och mellangruppen äter pizza först och spelar kl 19. Denna kväll är gratis för våra aktiva och är möjlig tack vare Hyttsillsmästarna i Pukeberg. Anmäl till er ledare senast måndag 25/1.

Välkomna

Träningen startar igen.

Nu startar träningarna för alla grupper med ordinarie tider igen efter lite skön ledighet. Det skall bli riktigt kul att träffa er igen och ha roliga träningar tillsammans.

Varmt välkomna önskar Ledarna

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer