Månadsarkiv: december 2015

Vi önskar God Jul och medlemsinformation

Tomtar

Så är vi då framme vid den tiden på året när ett visst lugn infinner sig och umgänget med de närmaste kan prioriteras. Vi i Hinden vill passa på att önska er en riktigt skön och god jul. Styrelsen vill tacka er aktiva och föräldrar som väljer att vara med i vår ”familj” som tillsammans blir Hinden, en välmående friidrottsförening där det finns så mycket att vara tacksam över. Vår förening innehåller förutom våra aktiva ungdomar även föräldrar som har barn i verksamheten och föräldrar som har haft barn i verksamheten. Fantastiska föräldrar som kämpar för att få ihop vardagen med familj, jobb, läxor, träning och som har ett stort engagemang i andra föreningar men som även väljer att vid tillfälle ställa upp för och stötta oss i Hinden.

Hösten som gått har varit innehållsrik med mycket välfyllda träningar, läger i Växjö, Idrottsskola, Vänskapskampen, julskyltning och tävling i Karlskrona. Banorna på Åkrahäll är tyvärr fortfarande som de var när vi avslutade utomhussäsongen. De tvättades för en ansenlig summa för att företaget som skulle göra omläggningen skulle kunna göra ett bra jobb. Det företaget som är en av de allra största på marknaden dök sen aldrig upp och har även gjort sig mer eller mindre oanträffbara. Det lutar nu åt att det blir en rättslig tvist mellan kommunen och företaget.

Det som kommer att hända den närmaste tiden är följande.

UC-Småland arrangerar en ledarutbildning 7-10 år i Nybro. Utbildningen är två-dagars och är lördag 16/1 och söndag 31/1. Vi vill verkligen rekommendera denna utbildning som är lämplig för alla som är intresserade av Svensk Friidrotts syn på hur ledningen av våra ungdomar skall fungera. Således rekommenderar vi även de intresserade, som är engagerade i andra föreningar eller kan ha nytta av det i sitt arbete, att passa på för det finns mycket att ta till sig och dra nytta av när det gäller den breda träningsbasen som friidrotten innehåller. Utbildningen är kostnadsfri. Hinden har en policy om att alla aktiva ledare i föreningen skall genomgå den steg-utbildning som finns och allra minst vara utbildad för den ålderskategori man leder. Ni som är intresserade hör av er till Patrik senast 29/12 på tel 0733965082.

De närmaste tävlingarna är KA2-spelen i Karlskrona 16-17/1 som följs av Best Western Games 23-24/1 och Stora DM 6-7/2, båda de sistnämnda är i Växjö och är för de födda 04 och äldre. Bägge tävlingarna är åldersbundna dvs man tävlar med de i sin ålder.

Vår populära Bowlingkväll blir av allt att döma fredag 29/1 kl 18-20. Då samlas alla aktiva och spelar bowling och äter pizza tillsammans. Kvällen är gratis för alla aktiva ungdomar och är möjlig tack vare Hyttsillsmästarna i Pukeberg.

Årsmötet kommer att bli söndag 28/2 på Bigso.

Avslutningsvis en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!!!

Träningar under jul o nyårshelgen.

Våra träningar under jul o nyårshelgen ser ut så här.

Måndag 21/12 Sporthallen Alla grupper som vanligt

Onsdag 23/12 Ingen träning

Måndag 28/12 Sporthallen Mellangruppen och Äldre gruppen (yngsta gruppen har julledigt)

Onsdag 30/12 Sporthallen kl 18.00-20.00 OBS TIDEN Mellangruppen och Äldre gruppen tillsammans.

Lördag 2/1 OG-hallen Teknikträning 

Måndag 4/1 Sporthallen Mellangruppen och Äldre gruppen (yngsta gruppen har julledigt)

Onsdag 6/1 Ingen träning

Lördag 9/1 OG-hallen Teknikträning

Från och med Måndag 11/1 Träning som vanligt för alla grupper

/Ledarna

 

 

Lussefika efter träningen på måndag

Efter träningen på måndag i sporthallen så serverar vi lussefika. Vi kommer även att dela ut vinsterna på jullotteriet.

Varmt välkomna önskar ledarna.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer