Månadsarkiv: november 2015

FIG/UC-läger i Växjö

UC/FIG-läger i Växjö

I helgen var Jonathan Åkesson på läger i Växjö. Ca 70 st aktiva i åldrarna 15-19 år från Småland, Blekinge och härliga Färöarna samlades från fredag till söndag för att tränas av några av Sveriges bästa instruktörer. Med på lägret var också Christoffer Karlsén som går första året på FIG (friidrottsgymnasiet). Christoffer höll i ett styrkepass tillsammans med sina övriga kurskamrater på söndagen. Jonathan var trött men nöjd efter en informationsrik och tuff träningshelg. Med på lägret var även Patrik som passade på att lära sig mer om stavhopp samt fördjupade kontakterna med övriga ledare på plats.

Idrottsskolan har nu landat hos friidrotten.

Den populära Idrottsskolan har nu kommit till oss i Hinden. I går kväll genomfördes första sammankomsten av totalt tre och Sofie Söder, Marie och Elise Välitalo, Jonathan Åkesson, Patrik och Evelina Eklund ledde barnen genom ett pass med hopp-inriktning. Nästa tisdag får de pröva kastgrenar och sista passet handlar om sprint, häck.

Tävlingssäsongen startar med Tomtespelen i Karlskrona

Lördag den 12/12 genomförs Tomtespelen i Karlskrona. Är ni tävlingssugna så kolla in vilka grenar som finns. Anmälan senast onsdag 2/12.

Julskyltning på torget söndag 29/11 kl 14-18

Tomte

IK Hinden är även i år med på julskyltningen med ett chokladhjul. Huvudsyftet är att visa upp vår förening och vi behöver lite hjälp med att stå där en stund.

Tiderna vi i första hand behöver hjälp är 14.00-16.00 och 16.00-18.00 men kan man hjälpa till kortare tid så är det också jättebra. Observera fel tider angivna på utdelade lappen!!!

Anmäl er till Patrik senast onsdag 25/11 antingen på träningen eller via sms0733965082.

 

Styrelsen

GM-lägret avslutat

Nöjda lägerdeltagare samlade

Nöjda lägerdeltagare samlade

Över 100st aktiva ungdomar födda 02 och 03 samlades i helgen i Växjö. Deltagarna kom från Småland och Blekinge och träningen innehöll alla moment inom friidrotten. Europamästarinnan på 400mH Elise Malmberg var hemlig gäst och berättade om sin karriär och svarade på frågor. Se mer info och bilder på www.smfif.se

 

Vänskapskampen i Kalmar och GM-läger i Växjö.

Duktiga aktiva i Kalmar

Duktiga aktiva i Kalmar

Under lördagen så var sju stycken aktiva av våra yngre och hade kul i Vänskapskampen som denna gång avgjordes i Kalmar. Grenarna 60m och kula samt en stafett var det som gällde och alla kämpade och hade en trevlig förmiddag tillsammans med våra vänner från Skruv och Kalmar SK.

 

 

Samling inför lägret

Samling inför lägret

I Växjö samlades över hundra stycken aktiva från Småland och Blekinge födda -02 och -03 för ett tvådagars läger. Från Hinden är det sju stycken på plats för en tuff och rolig träningshelg.

Uppvärmning på gång

Uppvärmning på gång

Dax för Vänskapskampen igen

 

Kalmar SK bjuder in till Vänskapskampen i Kalmar under Fredriksskans läktare lördag 14 november kl 10.00

Vänskapskampen är ett samarbetsprojekt mellan Kalmar SK, Skruvs IF och IK Hinden där tanken är att unga aktiva (födda -04-05-06-07) under lite lättsammare former skall träffas vid tre tillfällen under det kommande året och ha kul tillsammans. Första gången var vi i Skruv och andra gången är nu i Kalmar.

Grenarna i Kalmar är 60m och Kula. Dagen avslutas med en hemlig stafett. Arrangemanget beräknas ta ca 2,5 timmar och ledare och föräldrar på plats hjälps åt att vara funktionärer

Vi hoppas det är många som vill vara med.

Anmäl ert intresse till er ledare senast måndag 9 november.

/Annika och Patrik

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer