Månadsarkiv: februari 2015

Årsmötet avklarat.

 
Hindens årsmöte avklarades under söndagseftermiddagen. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar ledda av Peter Lilja fortsatte vi med fika, tipsfrågor och prisutdelning för våra duktiga aktiva.

  • Prisbordet
  • Medlemmar
  • Årsmötes ordförande Peter Lilja
  • Avgående Sven-Olof Johansson
  • Spjut Janne 68m
  • Christoffer SM etta i längd

Vi avtackade även Sven-Olof ”Olle” Johansson efter 25 års ovärderligt jobb i styrelsen.

Styrelsen

Gustav och Johanna duktiga i Växjö.

Gustav Warme (P12) och Johanna Fredriksson (F12) var framgångsrika när Micropower Event avgjordes i Växjö i helgen. Johanna tangerade sitt pers i kula och Gustav satte dubbla pers på 60m och 800m.

Nöjd Gustav efter dubbla pers.

Nöjd Gustav efter dubbla pers.

Resultat

Full fart i OG Hallen

Grupp födda 01-04 avslutade onsdagsträningen med fotgymnastik i längdhoppsgropen. Kul att se 24 st glada barn samsas i sandlådan.

20150211_185626

Sportlovsträningen och Swish

Under vecka 8 (sportlovsveckan) är samtliga träningar i OG-hallen pga av fotbollsturnering i Sporthallen.

Hinden har nu skaffat sig Swish som är ett enkelt sätt att betala via mobilen. För er som nyttjar den tjänsten och vill använda tex till att betala medlemsavgiften så är Hindens nummer 1236689616.

Kallelse till Årsmöte med prisutdelning samt inbetalning av medlemsavgift för 2015

Kallelse till

ÅRSMÖTE OCH PRISUTDELNING

IDROTTSKLUBBEN HINDEN

Plats: Bigso i NYBRO
Söndagen den 1 mars kl 15.00

Årsmötesförhandlingar, prisutdelning för 2014 års prestationer och fika.

Vi hoppas att alla traditionsenligt ställer upp och diskuterar klubbens framtid. Föräldrar som ännu ej är medlemmar i föreningen kommer med största sannolikhet att beviljas yttranderätt. Vårt årsmöte är också en god läroplats i föreningskunskap vilket de allra flesta kommer att ha nytta av i framtiden.

Hjärtligt välkomna

Medlemsavgiften för 2015

GÄLLER ENDAST DE SOM ÄNNU INTE BETALAT FÖR 2015

AKTIVA betalar 300:- (Med aktiv menar vi medlem som tränar med oss).

FAMILJ skrivna på samma adress betalar 600:-  (Familjemedlemmar som ej tidigare är medlemmar lämnar uppgifter som namn, födelsedatum, och adress)

PASSIVA MEDLEMMAR (de som ej tränar men ändå vill vara medlemmar hos oss) betalar 100:-

Vi motser tacksamt avgiften till vårt bg 5898-1556 senast 1 mars men om Du vill betala kontant går det bra att lämna till din tränare. Meddela även adressändring samt nya medlemmar som ingår i familjeavgiften.

Styrelsen IK Hinden

Inne-DM, Växjö inomhuskast och Utvecklingsträff i kast

Populära Inne-DM samlade över 700 starter i helgen och Hinden hade några aktiva på plats. Joakim Stenström (M) sprang 200m och efter en lite för försiktig öppning tog han sig i mål på nionde plats. Ebba Carlsson (F17) tog en fin finalplats på 60m och hoppade nytt årsbästa i stav där hon kom tvåa. Agnes Karonen (F17) stötte kula och blev sjua, Ebba Göthberg(F12) satte pers i alla sina tre försök med 3,47 som bäst och  Emilia Ottosson (F12) testade höjd, 60m och 60mH och gjorde det bra.

Resultat Inne-DM

Evelina Eklund (F17) gjorde ett avbrott i vinterträningen genom att ställa upp i diskusen i Växjö Inomhuskast i Tipshallen och det slutade med en sjätteplats.

Janne Jakoubek var inbjuden som en av landets bästa spjutkastare i sin åldersklass tillsammans med ledare till en utvecklingsträff i Växjö i helgen. Fredagskvällen ägnades åt en workshop i träningsplanering och lördagen bestod av koordinationsträning, styrketräning, föreläsning av släggkastaren Mattias Jons, teknikträning under ledning av landslagets grenansvariga samt tävling för de som ville. Janne och Patrik hade två mycket givande dagar.

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer