Månadsarkiv: december 2014

Detta händer i Hinden närmaste tiden.

Nu närmar sig jul o nyårshelgen och dags för lite välförtjänt vila för alla oss i Hinden. För de som är träningssugna så finns det ändå möjlighet att hålla igång.

Pga fotbollsturnering i OG-hallen 27-30/12 där de även använder friidrottsdelen så har vi följande träningstider framöver.

Yngsta gruppen har nu uppehåll fram till måndag 12/1.

Övriga grupper tränar måndag 22/12 och 29/12 i Sporthallen, lördag 3/1 och onsdag 7/1 i OG-hallen på vanliga tider.

Träningarna kör sedan igång måndag 12/1 för alla grupper.

För er tävlingssugna kan vi rekommendera Best Western Games som avgörs 17-18/1 i Växjö. Tävlingen är för er födda 04 och äldre. Ta en titt på inbjudan och anmäl er till Annika Karlsèn senast 5 januari.

För att enklare nå fram med information till aktiva och föräldrar så finns vi åter igen på Facebook. Där heter vi ”IK Hinden” där kan ni börja gilla sidan för att kunna följa informationsflödet i föreningen. Snälla hjälp till att sprida detta till alla ni känner som har intresse av Hinden.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

/Ledarna

Tomtespelen i Karlskrona

Hinden hade fyra deltagare på plats i Karlskrona under söndagen. Johanna Fredriksson har tävlat flitigt innan men för Farah Aladadi, Guhar Ibo och Emilia Ottosson var det första gången. Johanna testade 60mH, 200m och kula, hon lyckades bäst i kula där hon persade med tre decimeter. Emilia gjorde det riktigt bra i höjd samt sprang bra på 60m. Farah och Guhar kämpade bra när de sprang 60m och 60mH. Det blev en lång men trevlig tävlingsdag med nöjda aktiva och ledare.

Resultat

Farah och Guhar

Farah och Guhar

 

Emilia och Johanna

Emilia och Johanna

Lussefika på måndag.

På måndag har alla grupper lussefika efter träningen i Sporthallen. Då kommer även vinsterna i jullotteriet att delas ut till de som sålt lotter.

Samtidigt är det sista träningen för året för den yngsta gruppen(födda 05,06), träningen återupptas igen måndag 12/1.

Information om övriga gruppers träningstider under jul/nyår kommer senare.

 

Dragningslistan 2014

20141210_165445 20141210_165505Klicka SÅ BLIR DET STÖRRE

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer