Månadsarkiv: april 2014

Lag-UDM kval 1

Nu finns inbjudan och tidsprogram för Lag-UDM kval 1 Södra gruppen under fliken ”Egna tävlingar”. Vi kommer att ställa upp med ett lag i F11 och ett lag i F13.

Snart utomhus!!!!!

Under påskhelgen tar den ordinarie träningen ledigt för att återupptas på onsdag igen. Slutet av april och hela maj blir en intensiv tid med bla följande.

23 och 26 april: Sista inomhuspassen

28 april: Första utomhusträningen på Åkrahäll, följande tider gäller. 

Yngsta gruppen födda 04-05 tränar måndagar 17.15-18.30 och övriga grupper tränar måndag och onsdag 18.30-20.00

30 april: Ingen träning då vi samlar alla våra krafter när vi står för Valborg vid Linneasjön där vi säljer lotter och har chokladhjul. Vi behöver fler som ställer upp två timmar och hjälper till med lottförsäljning och chokladhjul. Anmälan till er ledare snarast eller till Patrik på 0733965082. Det blir en härlig kväll med bla Nybro musikkår, drillflickor (där vi kan se Johanna F vara med), räddningstjänsten kommer och visar upp sig, vår ledare Thea underhåller med sång och musik, ponnyridning, korvförsäljning mm och majbålet som tänds ca 20.45 och avslutningen med fyrverkeriet.

Onsdag 7 maj: Då bjuder vi in de aktiva födda 01-05 tillsammans med sina FÖRÄLDRAR till ett prova på-pass kl 18-20 på Åkrahäll. Mer information kommer.

Måndag 12 maj: Utprovning av nya overallen mm  kl 16-19 på Sportringen där alla  är välkomna innan eller efter träningen. Mer information kommer senare.

Lördag 17 maj: Marknadsspelen i Skruv som startar upp tävlingssäsongen, det är en alldeles utmärkt tävling för alla att vara med i. Er ledare har mer information, anmäla senast 7 maj.

Lördag 24 maj: Då arrangerar vi tillsammans med närliggande klubbar den första kvaltävlingen i Lag-UDM på Åkrahäll. Vi har själva anmält två lag i klasserna F11 och F13.

Det var en del av det som händer i föreningen den närmaste tiden. Välkomna allihop till en spännande utomhussäsong.

/Styrelsen

 

 

 

Valborg vid Linneasjön

Onsdagen den 30 april firar vi valborg vid Linnèasjön som vanligt.

Vi står som vanligt för både lotteri och chokladhjul, vilket innebär att vi måste samla ihop våra krafter för att klara av detta. Tillsammans kan vi se till att vår förening får ett bra tillskott i kassan.

Vår lottförsäljning är en mycket viktig inkomstkälla för oss och vi vill därför att alla som kan hjälper till denna kväll. Annika Karlsèn har en lapp med försäljningstider som man kan sätta upp sig på. Det går även bra att säga till sin tränare om man har möjlighet att ställa upp.

Hälsningar Styrelsen

Utbildning i Göteborg

I helgen har Patrik genomgått en utbildning som kallas ” Ledarutbildning 14-17 år inriktning hopp” i Friidrottens Hus i Göteborg. Två dagar under ledning av mycket meriterade utbildare.

Trestegsutbildning

Trestegsutbildning

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer