Månadsarkiv: december 2013

God Jul och ett Gott Nytt År

Så är det dags för lite efterlängtat jul- och nyårsledighet och därmed ser träningstiderna lite annorlunda ut de närmaste veckorna.

Yngsta gruppen har nu uppehåll fram till 13/1. Övriga grupper har gemensam träning måndag 30/12 kl 17.30 i OG-hallen. Fredag och lördagsträningarna sker som vanligt.

Tävlingar att hålla koll på är Sunna Open (sista anmälan 2/1) och Best Western Games (sista anmälan 6/1). Är ni intresserade att deltaga så skriv upp er i tävlingspärmen som alltid finns i OG-hallen eller ring alternativt skicka sms till Annika på 0767692509.

Det har varit en intensiv avslutning på året för vår förening. Vi deltog på Julskyltningen på torget, åkte på 3dagars läger för våra äldsta ungdomar i Växjö tillsammans med ledare samt tävlingsdeltagande i Karlskrona och Växjö.

Styrelsen (förstärkta med Roland och Ivar) har i december genomgått en mycket lyckad utbildningsdag i föreningsarbete som kommer att hjälpa oss att utveckla vår fina förening med start under nästa år.

Mer som händer framöver är att vi kommer i januari att flytta från vår klubblokal på Jakobsgatan. Vår nya ”lokal” kommer att vara ett kontor i Sporthallen där vi får plats med allt vi behöver.

Vi kommer även  tillsammans med Sportringen i Nybro ta fram nya klubbkläder till våra aktiva och ideellt arbetande vuxna. Snygga och sköna Adidas-plagg till bra priser kommer att presenteras i början av året, mer info inom kort.

Jag vill tacka er alla som finns i och runt vår förening,aktiva, ledare och föräldrar för detta framgångsrika år och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

Patrik Eklund

Ordförande IK Hinden

Lussefika på måndag

Efter träningarna på måndag är det lussefika så ni är varmt välkomna att stanna en liten stund efter träningen och umgås. Gäller såklart alla grupper.

Ledarna

Tomtespelen

I lördags startade inomhussäsongen med Tomtespelen i Karlskrona och Hinden hade fem aktiva på plats som alla gjorde jättefina insatser.

Ebba Carlsson (F15) vann staven, kom 4a i höjd och 6a på 60m. Tilde Svensson (F13) gjorde sitt livs första tävling och deltog i höjd, 60m och 60mH. Två fina 2a-platser blev det på 60m och 60mH. Emanuel Norin (P13) gjorde även han sitt livs första tävling och deltog i 60m och höjd. Johanna Fredriksson (F11) satte pers i både längd och kula och Melker Alfredsson (P11) tävlade i kula och 60m för första gången och gjorde det jättebra.

Resultat

 

Smålandsläger 15-19 år i Växjö

I helgen var det läger under ledning av Smålands Friidrottsförbunds Ingela Nilsson i Telekonsult Arena i Växjö. 7 aktiva och 3 ledare från Hinden tillsammans med totalt 75st från Småland och Blekinge samlades på fredagskvällen för ett första träningspass som innehöll stationsträning och crossfit. Lördagens träning bestod av 2 grenspecifika pass ledda av tränare från Friidrottsgymnasiet i Växjö. På kvällen var det en mycket uppskattad aktivitet där man kunde spela sumofotboll, springa hinderbana och köra gladiatorkamp. Söndagens grenpass leddes av äldre aktiva från IFK Växjö. Ledarna fick utbildning i kast och mängder med nya tips och ideer delades mellan närvarande tränare. Sammanfattningsvis ett mycket bra läger med hård träning och skapande av nya kontakter och kompisar. Våra egna bilder från lägret kommer senare men vill ni se bilder redan nu så finns vi med www.smfif.se samt www.ifkvaxjo.se .

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer