Månadsarkiv: augusti 2013

På gång i IK Hinden

De närmaste 2 veckorna är intensiva för Hindens aktiva. Nästa helg genomförs DN-galan Youth en av årets största ungdomstävlingar i Stockholm. En tävling man kan följa direkt på webben och se våra duktiga aktiva tävla mot de bästa i de olika grenarna. Vår nyblivne JSM-bronsmedaljör Joakim Stenström ställer upp i P17 110mH och 300mH, Jan Jakoubek i P16 spjut, Christoffer Karlsèn i P14 100m, 100mH, 300mH och längd. Ebba Carlsson tävlar i F14 stav och höjd och Tova Göransson ställer upp i F14 80mH.

 

Hindenspelen

Söndag 1/9 arrangerar vi vår egna tävling Hindenspelen. En tävling som är perfekt för alla våra aktiva att vara med i. Tala med er ledare för anmälan, sista dag för anmälan är på onsdag 21/8. För att genomföra denna tävling på ett bra sätt behöver vi alla hjälpas åt. Man kan som förälder t ex hjälpa till med att kratta längdgropen, rulla tillbaka kulor, flytta häckar eller hålla måttband. Kan man inte hjälpa till på tävlingsdagen kanske man kan bidra med något hembakat till vår kioskförsäljning. Ni föräldrar som har möjlighet att hjälpa till, säg till ert barns ledare eller hör av er till Patrik på 0733965082.

Vad det gäller omklädningsrummen på Åkrahäll som är under renovering så hinner det inte bli färdigt till tävlingen. Vi har dock tillgång till 4 toaletter. De som önskar omklädning och/eller duschmöjligheter kan höra av sig till Patrik så löser vi det i annan lokal.

 

 

 

Kasttävling i Växjö

Onsdagskvällens kasttävling i Växjö bjöd på fint sommarväder och bra resultat som följd. Maja passade på att testa tävlingsformen dagarna innan JSM i Västerås. Det resulterade i tangerat årsbästa 46,06. Även Evelina deltog och passade på att sätta klubbrekord i diskus (39,24) och strax efter så förbättrade hon sitt eget klubbrekord i slägga till 36,08.

Resultat

Yngsta gruppens träningstider

I kväll måndag 5/8 startar den yngsta gruppen (födda 02-03-04) sin träning igen på Åkrahäll med start kl 17,15.

Välkomna

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer