Månadsarkiv: augusti 2012

Castorama

Nu är det snart dags för årets Castorama. Inbjudan finns under fliken ”Egna tävlingar”.

Hindenspelen

Vår tävling Hindenspelen avgjordes under lördagen. Aktiva, funktionärer, publik, getingar och väder var på toppenhumör vilket tillsammans gjorde att dagen blev mycket lyckad. Vi vill rikta ett särskilt STORT TACK till alla frivilliga funktionärer som gör denna tävling möjlig, utan er ingen tävling.

 

 

 

 

 

 

 

Resultat

 

DN-galan youth

I helgen var det dags för DN-galans ungdomstävling på Stockholms Stadion. Hinden hade 4st aktiva på plats nämligen Joakim, Janne, Christoffer och Hanna som alla gjorde fina insatser. Christoffer visade ännu en gång att han fortsätter att utvecklas. Han vann 60mH på nya tävlingsrekordet 9,15, tävlingsrekord blev det även på 80m som han vann på nya perset 9,78 och slutligen vann han även längden på nya perset 5,69. Janne hade också en mycket bra helg då han tog 2 andraplatser på nya personliga rekord nämligen kula (14,55) och spjut 50,23. Hanna gjorde ett fint lopp på 1500m och tog en 3e plats. Joakim hade en tätplats på gång när han slog i sista häcken på 300mH och tappade således rytmen och slutade på en 5e plats. Han gick även till final på korta häcken där han slutade 8a.

Resultat

Lag-UDM delkval 2

Vårt duktiga F13-lag gjorde åter en kanoninsats när det andra delkvalet avgjordes i Växjö på måndagen. Tova vann 80m och blev 4a på 200m, Amanda vann längden, Agnes kom 4a i kula och Wilma tog poäng åt laget när hon gjorde ett finfint lopp på 1500m. 2 nya klubbrekord blev det genom Ebba som vann staven på 2,30 samt Evelina som kom 2a i slägga med resultatet 33,03. Avslutande stafetten 4x80m vann Tova-EvelinaAmanda-Ebba med över sekunden till nästa lag. Tjejerna vann kvalet med 11 poängs marginal och är nu kvalificerade för finalen i Jönköping den 29 september.

preliminära resultat

poänglista

På gång i Hinden

Nu på Måndag startar yngsta gruppen sin träning igen, tiden är som vanligt 17,15-18,30.

I helgen tävlar Joakim Stenström och Jan Jakoubek i Ungdoms-SM som går i Upplands-Väsby. Joakim tävlar i 110mH och 300mH medans Janne deltar i spjut och kula, vi önskar dem LYCKA TILL!!!!

På Måndag åker vårt F13-lag till Växjö för den andra kvaltävlingen i Lag-UDM. Laget består av Ebba, Amanda, Tova, Agnes, Wilma och Evelina. Vi önskar även dem LYCKA TILL!!!!

Kom ihåg nu alla aktiva att anmäla er till vår egna tävling Hindenspelen som går Lördag 25 Augusti. Det är en utmärkt tävling att vara med på för alla. Anmälan görs i samråd med sin ledare senast den 15/8

Klubbtävling 6/8

Måndag 6/8 300m, 400m, 600m och 800m, häck, höjd och stav.

Vi börjar med höjd och stav, efter det kör vi löpningarna.

Tävlingarna startar kl 18,00 så var uppvärmd och klar till dess, anmälan görs när man kommer på tävlingsdagen.

Välkomna

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer