Månadsarkiv: juni 2012

KLUBBTÄVLING 2/7

Reesultatet från klubbtävlingen i sprint, kula och längd finns nu under fliken ”Resultat”.

Rosenbomsspelen

I helgen hade Hinden stora framgångar i Karlskrona där Rosenbomsspelen avgjordes. På lördagen var Joakim, Tova och Evelina där och de vann alla grenar de ställde upp i. På söndagstävlingarna  var det Janne, Christoffer och Hanna som tog hem segrar och Amanda som tog ett silver efter att ha tangerat perset i höjd (1,51). Mest glädjande av alla fina resultat var nog Hannas pers när hon vann 800m (2.28,14).

resultat: http://www.ka2if.se/rosres12.pdf

Video från dag 1

Hinden-spelen 2012

Nu finns inbjudan till årets upplaga av Hinden-spelen under fliken ”Egna tävlingar”. Tävlingen kommer att äga rum lördagen den 25 augusti.

Info V24

Denna veckan är det träning som vanligt för alla grupper.

På tisdag är det invigning av nya stationsområdet (  www.nybro.se ) i nybro. IK Hinden är på plats och bjuder alla besökare på grillad korv, saft och kaffe.

Tidsprogrammet till Rosenbomsspelen: http://www.ka2if.se/rostp12.pdf

IK Hinden på läger

Även i år så pusslade Uffe och Carina ihop ett läger i Löttorp. Vi som var där sov och åt på Löttorps camping samt tränade på Högbys idrottsplats.

Vi anlände på fredagskvällen där vi installerades i Munketorps lägergård. Kvällen avnjöts genom grillade hamburgare, kortspel och tv-tittande (EM-fotboll).

Lördagen började som sig bör med frukost och därefter startade förmiddagspasset som inriktade sig helt på teknik. Grenarna som kördes var häck, höjd, diskus, slägga , stav, spjut och hinderlöpning. Passet avslutades med en hård kamp i spjutbrännboll. Efter en god lunch var det en del som testade bad i havet (brrrrrrr) innan eftermiddagspasset startade och som var helt inriktat på intervaller och styrkeövningar. Efter kvällsmaten avgjordes en stenhård femkamp som vanns av Sonnys lag. Kvällen avslutades åter igen med kortspel, fika och tv innehållande friidrott och fotboll.

Frukost och städning väntade på söndagen innan vi åter intog idrottsplatsen. Sista passet innehöll längd, tresteg, stav, spjut, kula, 200m, 600m samt en del koordination och längre jogg. Doppboll och ett varv med ”plankan” avslutade passet. Efter dusch och lunch åkte ett trött men nöjt gäng hemåt igen.

Vi ledare vill berömma och tacka samtliga aktiva ungdomar som var med och som verkligen gav allt under passen.

Bilder

 

Klubbtävlingar i sommar

Även denna sommar kör vi 3st klubbtävlingar som alla aktiva är välkomna på.

Följande kvällar och grenar gäller:

Måndag 25/6 Sprint (60m, 80m och 100m), längd och kula.

Onsdag 18/7 Tresteg, diskus, slägga och spjut.

Måndag 6/8 300m, 400m, 600m och 800m, häck, höjd och stav.

Tävlingarna startar kl 18,00 så var uppvärmd och klar till dess, anmälan görs när man kommer på tävlingsdagen.

 

DM 2012

Under Lördagen och Söndagen var IK Hinden i Jönköping och tävlade på Råslätts idrottsplats. Det var utomhus DM som gick av stapeln.

Ik Hinden representerades av Maja, Hanna, Agnes, Joakim, Jan och Christoffer.

Alla gjorde bra ifrån sig trots att det var ett kallt och blåsigt väder.’

Se Resultat_DM 2012

Jockes 110mH

Jockes 400m

Christoffers 80m

hanna1500m

majas hammer

Jans spjut

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer