Månadsarkiv: mars 2012

Mini-LM

På lördagen genomfördes Mini-LM i OG-hallen för de yngsta friidrottarna i länet. Alla Hindens ungdomar gjorde superfina insatser. Det blev ett mycket lyckat arrangemang tack vare alla som hjälpte till.

Resultat finns under fliken Egna tävlingar. Bilder se LM2012 under just Bilder i menyn  .

Barntävling i Växjö

På lördagen var våra F9-tjejer Agnes Carlsson och Tindra Olsson i Växjö och deltog i deras barntävling. Agnes har provat att tävla innan men för Tindra var det första gången. Båda tjejerna kämpade jättebra och tog fina placeringar i sina grenar.

se resultat: http://telekonsultarena.se/resultat/prel.htm

IK Hindens Årsmöte

IK Hinden genomförde sitt årsmöte i Pelarsalen Folkets Hus, Söndag 18/3 kl15.00.

Peter Lilja ledde mötet med säker hand och efter det vidtog fika, genomgång av frågesport och till sist prisutdelning.

Vårt nyinstiftade vandringspris ”Pelles Minne” delades ut av Pelles dotter Lena Karlsson och det gick i år till Christoffer Karlsén.

”Hyttsillsmästarnas Inspirationsstipendie” delades ut personligen av Camilla och Mattias och det gick till Joakim Stenström och Jan Jakoubek.

Hindens ”Stora Pris” för bästa prestation i SM-tävlingar under 2011 gick till Maja Eklund för hennes 4e-plats i slägga på USM.

Sedan delades det ut mängder med priser innefattandes Smålandsrekord, plats i Smålands- och Sverigestatistik, klubbrekord, träningsflit mm.

Bilder

Götalandsmästerskapen i Malmö

I helgen genomfördes Götalandsmästerskapen för födda 98-99 i Atletikum i Malmö. 6st aktiva från Hinden var uttagna i flera grenar att tävla för Småland nämligen Amanda, Agnes, Evelina, Tova, Ebba och Christoffer.

Christoffer hade en fantastisk helg, han ställde upp i 4 grenar och vann alla helt överlägset på resultat som imponerade på alla närvarande. I kula stötte han 12,02, 60 metersfinalen sprang han hem på 7,72, 60mH vanns på 9,11 och 200m vann han med tiden 25,25. Tova persade i två av de tre grenar hon deltog i, med en jättefin 4e-plats på 60mH som bästa placering. Agnes persade i kula och blev 7a vilket även Amanda blev när hon tangerade sitt pers i höjd. Amanda tog även en 8e-plats i tresteg. Ebba kom till start i tre grenar efter 2 veckors influensa och förkylning men hon kämpade på och var nära sitt pers på 60m. Evelina kämpade bra i kulan.

Vi ledare vill tacka alla aktiva och närvarande föräldrar för en fantastisk helg, vi gjorde tillsammans jättefin reklam för vår förening.

Resultatlista

Bilder

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer