Månadsarkiv: september 2011

Träningarna framöver

Denna veckan (v39) är sista ordinarie träningsveckan, nästa vecka endast träning för de som tävlar i Castorama söndag 9/10. Efter det är det ett litet uppehåll fram till måndag 24/10. Gruppindelning med ledare och träningstider hittar ni om ni klickar på fliken ”Träning”.

Kalmarspelen

Hinden hade många deltagare på plats när Kalmarspelen avgjordes på lördagen i härligt sensommarväder. Som vanligt blev det många fina resultat, med många personliga rekord (11st) trots att det är i slutet av utomhussässongen. Extra roligt att se våra ungdomar som inte varit med så mycket på tävlingsbanan ( Ardawan, Timothy, Jakob, Ida, Nadine, Evelina L och Mathilda) göra så fina insatser.

Video från tävlingen

Ändrade tider för träning

Från och med Måndagen den 19 September börjar vi träna 18,00 – 19,30 och detta gäller Annika o Patriks grupp samt Uffe, Sonny och Carinas grupp. De yngsta kör samma tid som tidigare 17,30-18,45.

 

Castorama

Inbjudan till årets Castorama finns under fliken Egna tävlingar.

Lag-UDM finalen i Värnamo

Vårt superduktiga F13-lag där alla är 12 år kämpade jättebra när Lag-UDM finalen avgjordes i Värnamo på söndagen. Tova anförde laget med två fina pers, på 60mH och 1500m. Ebba persade även hon i två grenar nämligen tresteg och 200m. Evelina persade på 80m och kastade spjut bra. Amanda hoppade bra i höjd och var nära sitt pers i längd. Agnes persade i diskus och gjorde en fin kultävling. Stafetten avslutade dagen och tjejerna gjorde som vanligt ett mycket bra lopp. Dessa fina insatser tilltrots blev det en 6e-plats, men vi ser redan fram mot nästa år då är det vår tur vara på pallen igen.

 

Resultat

 

Kungsbackaspelen

Maja och Evelina var i Kungsbacka och tävlade på lördagen. Maja blev 2a i F17 slägga med 42,18. Evelina satte nytt klubbrekord i slägga (27,78) när hon kom 2a i F13-klassen, och hon  blev även 6a i F12 spjut.

Evelinas rekordkast

Karlskronaspelen

Vid Karlskronaspelen deltog Joakim Stenström P15 och Jakob Karlsson P11 och Ida Eliasson F13.

Alla satte pers. Bra gjort!

   

 

 

 

 

 

100mh samt 200m P15

Resultatlista

 

Nordea Regionsmästerskap

I helgen avgjordes Nordea Regionsmästerskap i Falköping, en tävling för 13-14åringar mellan landskapen i södra sverige. Hindens representant var Jan Jakoubek, och han stod för följande resultat. Med en 2a-plats i spjut med ett 48-meterskast, en 4e-plats på 100mH, en 5e-plats i kula och en 8e-plats i höjd gjorde han en storstilad insats för Småland.

100m h

Jans Kul stöt

Spjut

Höjd

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer