Kalender

Mars  2018
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
   
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Annika

Växjömångkampen

Under helgen avgörs Växjökampen i TeleKonsult Arena i Växjö.

Under lördagen var 3 ”hindare” i farten i F/P10 klasserna. De tävlade i 60 m, längd och kula och poäng räknades enligt mångkampstabellen.

Noah Barkstedt gjorde sin första tävling i Hindens färger och stod för en fin insats. På tjejsidan var det Tindra och Ebba som representerade klubben. Ebba satte pers i längd med ett hopp på 2,93 och kämpade på väl i övriga grenar efter att ha varit förkyld i veckan. Tindra gjorde en stark insats som slutade med att hon fick kliva upp överst på prispallen.

Tindra, Noah och Ebba efter dagens tävling.

Imorgon är det Natalies tur att genomföra sin mångkamp i F11. Lycka till, Natalie!

 

 

Startlista Marsträffen

Nu finns startlistan under fliken ”Egna tävlingar”.
Några få grenar har utgått från tävlingsprogrammet, då det inte var några anmälda vid anmälningstidens slut.

Kalmar Sommarspel

Under onsdagseftermiddagen var 4 aktiva på plats i ett regnigt Kalmar för att delta i Kalmar Sommarspel. Evelina Eklund tog plats i diskusringen och fick iväg diskusen 34,85, nytt årsbästa och seger. I P11 tävlade Sixten Byman mot ett år äldre i en fyrkamp (60 m, 600 m, längd och kula). Han började med 60 m och tog sig för första gången under 10 sekunder med 9,94. Även i kula blev det personligt med 5,93 m i sista stöten. Tindra Modig och Ebba Norberg Noord deltog även de i fyrkamp och lyckades knipa 2:a och 3:e platsen totalt sett. Båda tjejerna började med pers. på 60 m. Tindra sprang på 10,08 och Ebba på 11,18. Tindra blev även 2:a i grenen och hon tog även en andra plats i längd med 3,68 m. Ebba lyckades även med ett personligt rekord i kula, när den landade på 3,32.

Bra kämpat allesammans!

Två glada tjejer med sina pokaler.

Resultat klubbtävling

Måndagens klubbtävling i sprint och längd genomfördes som planerat. Tyvärr var det väldigt få aktiva som dök uppför att delta. De som var på plats kämpade på bra i det blåsiga vädret. Resultat finns under fliken ”Egna tävlingar”.

Resultatlista

Resultatlistan från Marsträffen finns nu under fliken Egna tävlingar.

IK Hinden tackar alla som var på plats för en trevlig dag!

Påskledigt för gr. 06-07

På Annandag påsk tar vi ledigt från träningen och riktar in oss på Marsträffen den 2 april istället. Träning som vanligt igen den 4 april i Sporthallen mellan kl. 17.00 och 18.00.

Ni som har anmält er till Marsträffen, glöm inte att vara på plats senast 45 minuter innan er första start. Tidsprogrammet kommer att publiceras på hemsidan senast onsdagen den 30 mars.

Glad Påsk!

Hindenspelen

Årets upplaga av Hindenspelen närmar sig! Nu finns startlista, PM och tidprogram publicerat under fliken ”Egna tävlingar”. Notera att tidsprogrammet har reviderats den 27/8, då det glädjande nog har tillkommit ytterligare deltagare. P9 60 försök har tillkommit, därtill justerade tider för P11 längd och M 400 m häck. Välkomna till en trevlig friidrottsdag den 29 augusti!

Vår egen eldsjäl har premierats

Under gårdagskvällen tilldelades Patrik Nybro Kommuns Eldsjälspris inom idrottsområdet. Ett pris som han är väl värd efter alla de timmar han lägger ner för föreningens bästa, både som ordförande, tränare och vårt ansikte utåt. Han tar sig alltid tid och strävar efter att alla ska känna sig välkomna i föreningen. Ett stort grattis från alla ”Hindare”!

Träningsstart gr. 05-06

Nu är det dags att börja med träningen för gr. 05-06 igen! Måndagen den 10 augusti kl. 17.00 kör vi igång. Vi tränar som vanligt till kl. 18.15.  Är det någon som är intresserad av att börja träna med oss, är ni välkomna att höra av er till Annika på telnr: 076-769 25 09.

Marsträffen

Så är då årets Marsträffen genomförd och det blev en stor succè. Mängder av fina insatser av våra aktiva och den bäst genomförda tävlingen arrangörsmässigt någonsin. Detta tack vare alla våra funktionärer/föräldrar som hjälpte till kvällen innan, under tävlingen och efteråt. Stort tack till er alla.

Resultatet från tävlingen finns under fliken ”Egna tävlingar”!

Att börja träna i IK Hinden

Våra Sponsorer